Blogger tarafından desteklenmektedir.

İzleyİcİler

26 Ağustos 2015 Çarşamba


Malzemeler :

4 adet yufka
250 gr kaşar peyniri
100 gr pastırma
2 adet yeşil biber
2 adet kırmızı biber
Yarım demet maydanoz
1 adet domates
Kızartmak için sıvı yağ



Yapılışı :

Yeşil biber ve kırmızı biberi küp küp doğrayın. Az yağda biraz pişirip soğumaya bırakın. Peyniri ayrı bir kaba rendeleyin. Maydanozu ince doğrayın. Domatesi küp küp doğrayın. Pastırmayı ekleyin. (Pastırma sevmeyenler sosis, salam kullansın. ) Bütün malzemeyi karıştırın.


Yufkayı sekiz eşit parçaya bölün. Hazırladığınız karışımdan yufkanın geniş kısmına yayın. Sigara böreği gibi sarın. Biraz gevşek ve kalın sarın. Kızgın yağda kızartın. Dilerseniz fırında da pişirebilirsiniz.


Püf noktası : Kızartma yağına 1 çay kaşığı tereyağı koyarsanız yağın yanmadığını ve sıçramadığını göreceksiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

NurluTarif Facebook

Çok Tıklananlar

Bugün ne pişirsem diye düşünmekten yorulduysan ve tutmayan çalıntı tariflerden bıktıysan bu sayfa tam sana göre. Tariflerimizin hepsi denenmiştir.

TARİF GÖNDER

Beğendiğiniz tariflerinizi resimleriyle birlikte nurlutarif@gmail.com adresine isminizi belirterek gönderin, sayfamızda yayınlayalım.