Blogger tarafından desteklenmektedir.

İzleyİcİler

18 Temmuz 2017 Salı


Malzemeler :

750 gr karides
2 çorba kaşığı tereyağı
2 çorba kaşığı zeytinyağı
2 diş sarımsak
Tuz
Pul biber

Yapılışı:

Karidesi temizleyip bol suyla yıkayın. Güveç kabına tereyağı ve zeytinyağını koyun.



Ben 2 güveç kabı kullandım.



Sarımsakları doğrayın. Yağ iyice ısındıktan sonra karidesi ekleyip suyunu çekene kadar pişirin. Yaklaşık 10 dakika sürüyor.



Yağ cızırdamaya başlayıp nefis kokular yayılınca tuz ve pul biberi ekleyip karidesi ocaktan alın. Ekmeğinizo bandıra bandıra yiyebilirsiniz :) Afiyetle...


0 yorum:

Yorum Gönder

NurluTarif Facebook

Çok Tıklananlar

Bugün ne pişirsem diye düşünmekten yorulduysan ve tutmayan çalıntı tariflerden bıktıysan bu sayfa tam sana göre. Tariflerimizin hepsi denenmiştir.

TARİF GÖNDER

Beğendiğiniz tariflerinizi resimleriyle birlikte nurlutarif@gmail.com adresine isminizi belirterek gönderin, sayfamızda yayınlayalım.