Blogger tarafından desteklenmektedir.

İzleyİcİler

29 Ocak 2015 Perşembe

Malzemeler :

1 kg çinekop
1 kâse un veya mısır unu
Kızartmak için sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tereyağı
2 tatlı kaşığı tuz

Yapılışı:

En sevdiğim balıktır çinekop. Bu mevsimde çok lezzetli oluyor.
Temizleyip yıkadığınız balığı tuzlayın. Tavaya sıvı yağ ve 1 tatlı kaşığı tereyağını koyup ısıtın. Una buladığınız balığı iyice kızartın. Aslında bu tarifi yazmak istemedim. Çünkü herkes bilir balık kızartmayı. Ama balık kızartırken bir püf noktası var. Onu paylaşmak istedim. Kızartma yaparken yağın yanmaması ve lezzet için mutlaka bir parça tereyağı koyun. Yağın hiç yanmadığını göreceksiniz. Haftada en az bir kez balık tüketin. Afiyetle...

0 yorum:

Yorum Gönder

NurluTarif Facebook

Çok Tıklananlar

Bugün ne pişirsem diye düşünmekten yorulduysan ve tutmayan çalıntı tariflerden bıktıysan bu sayfa tam sana göre. Tariflerimizin hepsi denenmiştir.

TARİF GÖNDER

Beğendiğiniz tariflerinizi resimleriyle birlikte nurlutarif@gmail.com adresine isminizi belirterek gönderin, sayfamızda yayınlayalım.