Blogger tarafından desteklenmektedir.

İzleyİcİler

5 Ocak 2015 Pazartesi


Malzemeler :

6 adet biftek (dövülmemiş olsun )
1 çorba kaşığı tereyağı
1 çorba kaşığı domates salçası
4 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı kekik
2 su bardağı sıcak su

Yapılışı:

Bifteğin yumuşak ve sulu olması için eti mühürlüyoruz. Bunun için tavayı iyice ısıtın. Biftekleri kızgın tavada suyunu bırakmadan iki taraflı kızartın. Buna mühürleme deniyor. Daha sonra tereyağını ekleyin. Sıcak suda salçayı eritin.. Ete ilave edin. Sarımsakları da bütün olarak koyduktan sonra kısık ateşte 15 dakika pişirin.Yumuşamamış ise sıcak su ekleyebilirsiniz. Ocaktan almadan kekik ilave edin. Son derece lezzetli bir yemek sizi bekliyor. Afiyetle...

0 yorum:

Yorum Gönder

NurluTarif Facebook

Çok Tıklananlar

Bugün ne pişirsem diye düşünmekten yorulduysan ve tutmayan çalıntı tariflerden bıktıysan bu sayfa tam sana göre. Tariflerimizin hepsi denenmiştir.

TARİF GÖNDER

Beğendiğiniz tariflerinizi resimleriyle birlikte nurlutarif@gmail.com adresine isminizi belirterek gönderin, sayfamızda yayınlayalım.