Blogger tarafından desteklenmektedir.

İzleyİcİler

26 Mart 2015 Perşembe


Malzemeler:

2 somun ekmek
4 çorba kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı hardal
Yarım kangal sucuk
8-10 dilim pastırma
Kaşar peyniri
Tulum peyniri




Yapılışı:

Kahvaltıda değişiklik arayanlara göre pratik bir tarifim var. Tost malzemesiyle yapılıyor ama fırına giriyor.

Somun ekmeği dilimleyin. Dilimler ayrılmasın. Yani ekmek tek parça kalacak. Tereyağını eritin. 1 çay kaşığı hardalla karıştırın. Fırça yardımıyla dilimlerin arasına karışımdan sürün. Dilimlediğiniz peynir, pastırma ve sucukları yerleştirin.


Pastırma ve tulum peynir sevmeyenler için somunun birinde sucuk ve kaşar peyniri kullandık. Siz sevdiğiniz malzemeyle yapabilirsiniz.


Alüminyum folyoya sardığınız ekmekleri 200 derecede önceden ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin. Folyoyu açıp 5 dakika üzerinin kızarmasını bekleyin. Çıtır seviyorsanız daha fazla bekletilirsiniz. Afiyetle...


0 yorum:

Yorum Gönder

NurluTarif Facebook

Çok Tıklananlar

Bugün ne pişirsem diye düşünmekten yorulduysan ve tutmayan çalıntı tariflerden bıktıysan bu sayfa tam sana göre. Tariflerimizin hepsi denenmiştir.

TARİF GÖNDER

Beğendiğiniz tariflerinizi resimleriyle birlikte nurlutarif@gmail.com adresine isminizi belirterek gönderin, sayfamızda yayınlayalım.