Blogger tarafından desteklenmektedir.

İzleyİcİler

1 Mart 2015 Pazar

Malzemeler: 

400 gr mantar
400 gr kuşbaşı et
1 orta boy soğan
2 dış sarımsak
4 adet yesil biber
3 çorba kaşığı tereyağı
1 küçük kase rendelenmiş kaşar
Tuz, karabiber, reyhan
1 çay bardağı su

Yapılışı:


Güveç tenceresine ya da ısıya dayanıklı cam tencereye eti koyun. Üzerine sırasıyla yıkanıp doğranmış mantarı, yemeklik doğranmış soğanı, sarımsağı ekleyin. 1 tatlı kaşığı tuz, birer çay kaşığı karabiber ve reyhanı ilave edin. Üstüne tereyağını koyun. 1 cay bardağı su ekleyin. Kısık ateşte pişirin. Küçük güveç kaplarına pişen yemeği paylaştırın. Üzerine rendelenmiş kaşarı serpiştirin. 1 adet yeşil biber koyup fırında kaşar kızarıncaya kadar bekletin.  Afiyetle...

0 yorum:

Yorum Gönder

NurluTarif Facebook

Çok Tıklananlar

Bugün ne pişirsem diye düşünmekten yorulduysan ve tutmayan çalıntı tariflerden bıktıysan bu sayfa tam sana göre. Tariflerimizin hepsi denenmiştir.

TARİF GÖNDER

Beğendiğiniz tariflerinizi resimleriyle birlikte nurlutarif@gmail.com adresine isminizi belirterek gönderin, sayfamızda yayınlayalım.