Blogger tarafından desteklenmektedir.

İzleyİcİler

5 Eylül 2014 Cuma



Malzemeler :


1 adet tavuk göğsü
400 gr mantar
1 adet orta boy soğan
2 adet yeşil biber
1 adet domates
2 çorba kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı kekik
Bir kibrit kutusu rendelenmiş kaşar

Yapılışı :


Tavuk göğsünü kuşbaşı şeklinde doğrayın. Tencereye yerleştirin. Sırasıyla mantarları, soğanı, biberleri, domatesi doğrayıp bu sırayla tavuğun üzerine dizin. Tereyağı ve baharatları ekleyin. Kapağını örtüp yaklaşık yarım saat kısık ateşte pişirin. Piştikten sonra güveç kaplarına paylaştırın. Üzerine kaşar rendeleyin. Fırında kaşar kızarana kadar bekletin. İşten gelince ne pişirsem diye düşünenlere, çok basit ve lezzetli bir yemek. Afiyetle...

0 yorum:

Yorum Gönder

NurluTarif Facebook

Çok Tıklananlar

Bugün ne pişirsem diye düşünmekten yorulduysan ve tutmayan çalıntı tariflerden bıktıysan bu sayfa tam sana göre. Tariflerimizin hepsi denenmiştir.

TARİF GÖNDER

Beğendiğiniz tariflerinizi resimleriyle birlikte nurlutarif@gmail.com adresine isminizi belirterek gönderin, sayfamızda yayınlayalım.