Blogger tarafından desteklenmektedir.

İzleyİcİler

7 Ekim 2014 Salı

Malzemeler :

1 kg kaburga
Tuz
1 çay bardağı su

Yapılışı :

Eti düdüklü tencereye koyun. Tuzunu ekleyin. 1 çay bardağı su ekleyin. Kısık ateşte yaklaşık 2 saat pişirin. Çok basit, Hacı Şükrü'nün fırın kebabını aratmayan lezzette bir yemek. Tavsiye edilir. Afiyetle...

0 yorum:

Yorum Gönder

NurluTarif Facebook

Çok Tıklananlar

Bugün ne pişirsem diye düşünmekten yorulduysan ve tutmayan çalıntı tariflerden bıktıysan bu sayfa tam sana göre. Tariflerimizin hepsi denenmiştir.

TARİF GÖNDER

Beğendiğiniz tariflerinizi resimleriyle birlikte nurlutarif@gmail.com adresine isminizi belirterek gönderin, sayfamızda yayınlayalım.