Blogger tarafından desteklenmektedir.

İzleyİcİler

3 Ekim 2014 Cuma

Malzemeler :

3 adet yufka
1 çorba kaşığı tereyağı
Yarım çay bardağı süt
2 çorba kaşığı yoğurt

İç malzeme :

Peynir, sosis, salam, maydanoz, sucuk vb. isteğe göre iç malzeme değişebilir.


Yapılışı :

Tereyağı,süt ve yoğurdu karıştırın.Tavayı yağlayın. 1 adet yufkayı tavaya serin. Tereyağlı karışımdan her kata gezdirin. Yufkaları parçalayarak yerleştirin. Ortasına hazırladığınız içi koyun. Tekrar yufkamız bitene kadar işlemi tekrarlayın. Tavaya serdiğimiz yufkayı kenarlarından ortaya doğru kapatın. Kısık ateşte alt üst ederek yaklaşık 20 dakika pişirin. Bayram için su böreği yapamayanlara harika bir alternatif. Mutlaka denemelisiniz. Afiyetle...




0 yorum:

Yorum Gönder

NurluTarif Facebook

Çok Tıklananlar

Bugün ne pişirsem diye düşünmekten yorulduysan ve tutmayan çalıntı tariflerden bıktıysan bu sayfa tam sana göre. Tariflerimizin hepsi denenmiştir.

TARİF GÖNDER

Beğendiğiniz tariflerinizi resimleriyle birlikte nurlutarif@gmail.com adresine isminizi belirterek gönderin, sayfamızda yayınlayalım.