Blogger tarafından desteklenmektedir.

İzleyİcİler

13 Ekim 2014 Pazartesi

Malzemeler :

250 gr erişte
3 çorba kaşığı tereyağı
2 çorba kaşığı tulum peyniri
4-5 adet ceviz
Yeteri kadar tuz

Yapılışı :

Tereyağında erişteyi rengi değişene kadar kavurun. Üzerini örtecek kadar su ekleyin. Kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Tuzu peyniri düşünerek ayarlayabilirsiniz. Üzerine tulum peynir ve ve ceviz ekleyin. Erişteyi bir de böyle keşfedin. Afiyetle...

0 yorum:

Yorum Gönder

NurluTarif Facebook

Çok Tıklananlar

Bugün ne pişirsem diye düşünmekten yorulduysan ve tutmayan çalıntı tariflerden bıktıysan bu sayfa tam sana göre. Tariflerimizin hepsi denenmiştir.

TARİF GÖNDER

Beğendiğiniz tariflerinizi resimleriyle birlikte nurlutarif@gmail.com adresine isminizi belirterek gönderin, sayfamızda yayınlayalım.