Blogger tarafından desteklenmektedir.

İzleyİcİler

5 Ekim 2014 Pazar


Malzemeler :

1 kg kuşbaşı et
1 çorba kaşığı tereyağı
2 adet defne yaprağı
1 tatlı kaşığı kekik
1 tatlı kaşığı tuz

Yapılışı :

Tavaya 1 kaşık tereyağı koyun. Tava ısınınca eti ekleyin. Eti sulandırmadan yüksek ateşte soteleyin. Etler kızarıncaya kadar karıştırın. Kekik ve defne yaprağını ekleyin. 1 çay bardağı sıcak su ekleyin. Tavanın kapağını kapatıp etler yumuşayıncaya kadar kısık ateşte pişirin. Yaklaşık 2 saat suyunu çektikçe sıcak su ekleyin. En son tuzunu ekleyin. Odun ateşinde sac kavurmanın lezzeti tabii ki farklı olur. Şimdilik böyle bir imkanımız yok :( Afiyetle...

0 yorum:

Yorum Gönder

NurluTarif Facebook

Çok Tıklananlar

Bugün ne pişirsem diye düşünmekten yorulduysan ve tutmayan çalıntı tariflerden bıktıysan bu sayfa tam sana göre. Tariflerimizin hepsi denenmiştir.

TARİF GÖNDER

Beğendiğiniz tariflerinizi resimleriyle birlikte nurlutarif@gmail.com adresine isminizi belirterek gönderin, sayfamızda yayınlayalım.