Blogger tarafından desteklenmektedir.

İzleyİcİler

9 Ekim 2014 Perşembe

Malzemeler :

1 kg kabak
4 orta boy domates
1 orta boy soğan
1 çay bardağı zeytin yağı
2 diş sarımsak
Bir kaç yaprak taze reyhan
1 adet acı yeşil biber (acı sevenler için)
1 tatlı kaşığı toz şeker
Yeteri kadar tuz

Yapılışı :
 Bayramda yeterince et yedik biraz da sebze yiyelim diyorsanız, hafif ve lezzetli bir kabak yemeği yapabilirsiniz.

 Tencereye yağı koyun. Soğanı yemeklik doğrayıp pembeleşinceye kadar karıştırın. Kabağı doğrayıp ekleyin. Tencerenin kapağını kapatarak ara sıra karıştırın. Domatesleri doğrayın, sarımsak ve biberle beraber kabağın üzerine ekleyin. Şekeri ve tuzu ilave edin.Reyhanı da koyduktan sonra karıştırmadan kısık ateşte pişirin. Yaklaşık 20 dakikada pişer. Afiyetle...

0 yorum:

Yorum Gönder

NurluTarif Facebook

Çok Tıklananlar

Bugün ne pişirsem diye düşünmekten yorulduysan ve tutmayan çalıntı tariflerden bıktıysan bu sayfa tam sana göre. Tariflerimizin hepsi denenmiştir.

TARİF GÖNDER

Beğendiğiniz tariflerinizi resimleriyle birlikte nurlutarif@gmail.com adresine isminizi belirterek gönderin, sayfamızda yayınlayalım.